چغرتمه( غذای محلی گیلان)

من عاشق امتحان کردن غذاهای جدیدم

همینطور عاشق غذاهای شمالی


  مواد لازم :

پیاز 1 عدد

سینه مرغ 1 عدد

تخم مرغ ( مرغانه ) 2 عدد

زعفران دم کرده نصف استکان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم



ابتدا پیاز را نگینی می کنیم و مرغ را با مقداری آب می پزیم و بعد مرغ رو ریش ریش می کنیم


دوباره مرغ ریش شده را به آب مرغ اضافه کرده و رب را اضافه می کنیم


زعفران را هم اضافه می کنیم


زعفران واقعا خوشرنگش می کنه و عطر و طعم خاصی بهش میده

وقتی خورشتمون جا افتاد

تخم مرغ را درون خورشت می شکنیم و در قابلمه را می بندیم تا تخم مرغ خودشو بگیره


در دستورهای خود گیلانی ها گفته شده تخم مرغ را می زنیم ولی چون من دوست نداشتم و احساس کردم رنگ غذا خیلی خوشرنگه و با اینکار رنگش تغییر می کنه تخم مرغ رو هم نزدم

نظرات 1 + ارسال نظر
آشپزخانه خانواده سبز شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 09:50 ق.ظ http://nasrinr.mihanblog.com/

به به عالیه
اومممم

متشکرم خانوم کدبانو

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد