مارمالاد گیلاس


  رفته بودیم طالقان

خونه ی مادربزرگه

پر از درخت گیلاسه

بَه بَه بِه این گیلاسا

ماشالا به این سر آشپز



مواد لازم :

گیلاس بدون هسته 1 کیلو

شکر 800گرم

پودر ژلاتین

نصف قاشق چایخوری



ابتدا گیلاسها را بی هسته می کنیم


بعد گیلاسها رو در غذاساز می ریزیم تا میکس بشه

سپس شکر رو روش می ریزیم تا آب بندازه وقتی آب انداخت روی شعله کم می ذاریم


دقت کنید موقع پخت کف می کنه کفشو بگیرید

آخر پخت ژلاتین رو با یکی دو قاشق آب گرم مخلوط می کنیم و به مارمالاد اضافه می کنیم

و می ذاریم غلیظ بشه


دقت کنید نباید آبش کاملا بره چون وقتی خنک میشه کمی سفت میشه

میزان آب مربا و مارمالاد به صورت تجربی دستتون میاد پس اول از میزان کم درست کنید 

نظرات 2 + ارسال نظر
آنا چهارشنبه 27 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 12:56 ب.ظ http://aamiin.blogsky.com/

اووووم ... قیافه اش که خیلی خوشمزه است. چی می شه با خامه!

متشکرم

آشپزخانه خانواده سبز پنج‌شنبه 28 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 08:28 ب.ظ http://nasrinr.mihanblog.com/

به به عجب مارمالادی دست گلت درد نکنه

منم با یه غذای خوشمزه اپم دوست گلم خوشحال میشم سربزنی

مرسی خانومی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد