ماهی قزل آلا

نمیدونم چرا این عکسرو میبینم گشنم میشه ؟

  مواد لازم:

ماهی قزل آلا 2 عدد

سفیده تخم مرغ 1عدد

آرد سوخاری به مقدار لازم


یه بار سر فرصت پاک کردن و بازکردن ماهی قزل آلا رو به صورت تصویری میذارم ولی علی الحساب تئوری میگم.

اهم اهم

اول ماهی قزل آلا را پاک کرده یعنی اول پولکهایش را با کارد می گیریم سپس از ناحیه شکم یک برش می زنیم کاملا صاف روی تخته می خوابانیم از قسمت گردن یه فشار کوچک داده و تیغ را بلند می کنیم ماهی به صورت فیله در می آید . سفیده تخم مرغ را در ظرفی می زنیم با قلمو سفیده را روی ماهی کشیده و روی آن آرد سوخاری می پاشیم برای اینکه ماهی تکه تکه نشود ابتدا قسمت فیله را سرخ کنید سپس قسمت پوست آنرا سرخ کنید. نوش جان

نکته سعی کنید با شعله کم کار کنید ولی در ماهتابه را نبندید تا آب نیندازد.

نظرات 1 + ارسال نظر
hamideh پنج‌شنبه 21 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 05:37 ب.ظ http://hezarneshaneh.blogsky.com/

منم می خوام م م م م م

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد