دسر کدو حلوایی

رفته بودیم همدان برگشت رابراه کدو حلوایی های خوشگل روی هم چیده بودن ادم میدید همینجوری آب از لب و لوچش آویزون میشد خب

نتیجش هم شد این



  نصف کدو حلوایی متوسط( از نوع گرد نه اونایی که شبیه گلابیه)

عسل 2 قاشق غذاخوری پر

یک لیوان خلال پسته ، خلال بادام، گردو خرد شده و کشمش

کنجد به میزان دلخواه

 

کدو را پوست کرده و خرد می کنیم و با عسل و نصف استکان آب میگذاریم بپزد وقتی پخت میکس میکنیم  یا با قاشق فشار داده و له می کنیم و خلال ها و کشمش را مخلوط می کنیم سپس در ظرف سرو ریخته روی آنرا با کنجد تزئین می کنیم.

نظرات 2 + ارسال نظر
hamideh پنج‌شنبه 21 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 05:31 ب.ظ http://hezarneshaneh.blogsky.com/

انقدر خوشم میاد که مختصر و مفید توضیح میدی ....
حوصله آدم سر نمیره ...

چه جالب خواهرم هم همینو میگه
میگه صاف میری سر اصل مطلب
وقتی طولانیه آدم فکر میکنه غذای سختیه ولی آشپزی اونقدر ها هم سخت نیست

سما شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 10:39 ق.ظ

سلام.خوبی؟
یه جایزه برات دارم
هرچیزی رو که بیشتر از همه میخوای 3بار تکرارکن ،بعد نوشته زیر و بخون :
بسم الله الرحمن الرحیم
لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم

آمین

این پیام رو به 9 نفر بفرست ، آرزوت برآورده میشه ، باور نمیکردم ولی ولی واقعا برآورده میشه!

پاک کنی یا نفرستی ممکنه آرزوت برآورده نشه


الان ساعت و نگاه کن ، دقیقا 9 دقیقه بعد یه اتفاقی میافته که خوشحالت میکنه...

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد