ته دیگ سیب زمینی رنده شده

خیلی راحته

اول سیب زمینی رو رنده می کنیم مقدار سیب زمینی بستگی به ته قابلمتون داره

وقتی روغن داغ شد سیب زمینی رنده شده رو ته قابلمه میریزیم تا کف قابلمه کاملا پوشیده بشه

بعدشو هم که بلدید

صبر می کنیم غذامون دم ببره


موقع کشیدن کمی صبر می کنیم کمی از حرارت کم بشه که راحت از ته قابلمه جدا بشه

مقدار سیب زمینی رو زیاد نریزید چون طعم کوکو میگیره




نظرات 2 + ارسال نظر
م-ه-ا شنبه 2 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 02:03 ب.ظ

وا نمیره؟؟؟

نه اصلا چرا وابره درست مثل کوکو سرخ کردنه یا مثل همون سیب زمینی ای که ته قابلمه میذاری
درست مثل ته دیگ های دیگه وقتی سیب زمینی رنده شده رو میریزی کمی صبر می کنی تا کمی سرخ بشه بعد ماکارونی یا برنجتو میریزی

نغمه یکشنبه 3 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 10:24 ق.ظ

وااااااای این ته دیگ عاااالیه قبلا شفاهی بهم گفته بودی و من عمل کرده بهش واقعا محشر شد هم خوشگل هم خوشمزه
آقای همسر بهم میگه این همکارت داره تورو کدبانو میکنه ها :) دستت درد نکنه:*

شما که کدبانو هستی ما جلوی شما کم میاریم خانوم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد