ساندیچ کالباس در تخم مرغ

یه غذای ساده راحت و خوشمزه

اگه فکر می کنی نباید نباید و نباید کالباس و سوسیس بخوری فقط فقط فقططططط یه بار اینو امتحان کن

  مواد لازم

نان تست 4 عدد

ژامبون یا کالباس 4 ورق

پنیر موزارلا به میزان لازم

تخم مرغ 1 عدد

شوید خشک 1 قاشق غذا خوری

شیر 4 قاشق غذا خوری


نکته : کالباسها درست باید به اندازه نان تستها باشه پس اضافه اونو ببرید










نکته 2: در شیر زیاد نخوابونید چون نون تستون خراب میشه

نکته 3: هنگام سرخ کردن کافیه نون تست طلایی بشه پنیر اگه زیاد حرارت ببینه آب میشه و از ساندویچ بیرون میزنه و کارو خراب میکنه

نکته 4: از خانم عرفانی بابت این غذای خوشمزه سپاسگزارم توی نت Computer که میگشتم این غذا رو پیدا کردم ولی الان یادم نیست اسم وبشون چی بود ولی از زحمتشون تشکر می کنم

نکته 5: فقط و فقط و فقط یه بار امتحان کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
نغمه شنبه 7 دی‌ماه سال 1392 ساعت 10:50 ق.ظ

تجربه ثابت کرده وقتی سها از یه غذا اینقدر تعریف میکنه حتما حتما خیلی خوشمزه است و باید اونو امتحان کرد :)

لبخند رضایت دیگران رو که میبینی اونوقت با این اعتماد صحبت می کنی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد