میت بال در سس گوجه فرنگی


 

 من و پسری عاشق میت بالیم انواع و اقسامشم میدرستیم و نوش جان می کنیم شما هم دست به کار شوید

مواد لازم :

گوشت چرخکرده 250 گرم

ریحان تازه خورد شده 3 قاشق غذاخوری

روغن ، نمک به میزان لازم

سیر داغ نصف قاشق مرباخوری

پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه

مغز نان باگت 2 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

جعفری تازه خورد شده 3 قاشق غذاخوری



اول گوشت چرخکرده، پیاز، مغز نان باگت، ریحان و کمی نمک ررا با هم ورز می دهیم

بعد پوره گوجه ، سیر داغ کمی نمک و جعفری را در قابلمه یا تابه می ریزیم

از مواد به اندازه گردو برداشته و قلقلی می کنیم و در پوره می گذاریم


و می ذاریم با حرارت ملایم بپزه تا سس به خورد گوشت بره

میتونید با برنج سرو کنید اگه با زدوست خوبم نیاد بگه چه عجیب

نظرات 1 + ارسال نظر
رایکا چهارشنبه 11 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 09:21 ق.ظ

عزیزمممممم. اصلا هم عجیب نبود. عالی بود

طعمشو کلهم پسندیدیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد