ریحان برگر

یه برگر جدید اختراعی سها جون

Kisses


  مواد لازم :

گوشت چرخکرده 500 گرم

مغز نان باگت (خشک) 4 قاشق غذا خوری

پیاز یک عدد درشت

نمک و فلفل به میزان لازم

ریحون خشک 3 تا 4 قاشق غذاخوری



پیاز رو رنده می کنیم و بعد همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم مواد رو 4 قسمت می کنیم و به شکل برگر در میاریم و در تابه سرخ می کنیم

بعد هم نوش جان می کنیم طعم ریحون توش خیلی با حاله


نظرات 3 + ارسال نظر
مهناز جون یکشنبه 11 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 09:07 ق.ظ

سلام باید غذای راحت و خوش مزه ای باشه ولی من ریحان خشک ندارم .....

سلام راحتیش که راحته ولی به جای ریحون خشک تازه بریز سعی کن ریز تر خورد کنی عطر ریحون چه تازه چه خشک توش کاملا واضحه و برگر لذیذی میشه

حسین سه‌شنبه 5 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 09:43 ب.ظ

آدم بیاد سرخپوستها می افته ولی خوشمزه است

خداییش کجاش تورو یاد سرخپوستها میندازه بیا و زحمت بکش تزئین کن

رایکا چهارشنبه 11 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 09:08 ق.ظ

وای من خیلی خوشم آمد. چون عاشق ریحونم. یعنی من کشته این جنب و جوش شکلکت شدم. معلومه چقدر خوشمزه بوده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد