مرغ مارینه

یه روز تعطیل یه ناهار دسته جمعی یه غذای جدید

پس کلی استرس که اگه بد شه چیکار کرد

  مواد لازم : 

سینه مرغ 1 عدد( که به 4 قسمت تقسیم می کنیم)

ماست 2 قاشق غذاخوری سر پر

زعفران نصف قاشق چایخوری

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

کرفس کوهی 1قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

شوید نصف پیمانه

سیر 4 حبه

فلفل سیاه 1قاشق چایخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری



ابتدا سیر ها رو رنده می کنیم


بعد ماست ، روغن، شوید کرفس کوهی، آبلیمو نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم

مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی بدست بیاد


مرغ و زعفران را هم اضافه می کنیم

فر رو با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه و مرغ را در فر می ذاریم

حدود 45 دقیقه تا 60 دقیقه

هنگام پخت برای قشنگی من کمی فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده به مرغ اضافه کردم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد