شور دوست داشتنی

 وااااااای کخ چقدر شور دوست دارم

 

 

 

 

مواد لازم اینا 

 

 

 

به اضافه خیار خرد شده به همون سبک بالایی ها که یادم رفته عکس بگیرم

سرکه

نمک و آب جوش جوش

خب اول موادمو خوب شستم بعد همونطور که می بینید خورد کردم و داخل یه دبه بزرگ ریختم

خوب تعجب نداره از کل موادم که عکس نگرفتم شما یه ظرف قد موادت بردار هی دعوا میکنن

خب کجا بدم موادو ریختم توی ظرف

بعد داخل آب جوشم نمک به میزانی ریختم که کاملا آبم شور باشه به ازای هر لیتر آب جوش هم یه استکان سرکه ریختم 

و آب رو همونطور جوش جوش ریختم روی مواد و درشو محکم بستم و در جای خنک گذاشتم حدود 20 روز بعد آمادست .

اینم نتیجه 

 

 

 

 

نکته یادتون نره وقتی در شور رو باز کردید زود باید مصرفش کنید و یا داخل یخچال و توی شیشه بریزید چون کپک میزنه یا لیز میشه .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد